Strawberry Creek's Ah Victoria Bond

HD = A   AA = A

Født: 16. December 1996 

Far: Nord Uch Tessmira's Fernando - Mor: N Uch Stupsletta's Tequila Girl

Hei ! Jeg er Strawberry Creek's Ah Victoria Bond, datter til Tequila. Jeg ble født 16. December 1996. Mitt kallenavn er VB. jeg har seks kullsøsken, men det var jeg som fikk bli igjen hos min mor. Jeg har gjort det bra på valpeshow, så jeg tror HP er stolt av meg.  I løpet av mitt første leveår, reiste jeg mye rundt sammen med HP og de andre hundene.  22. Januar 2000 fødte jeg seks valper. 1 jente og fem gutter som alle var sorte. De er så søte så. du kan se dem på en annen av disse sidene. 22. Januar 2001 fikk jeg et nytt valpekull. Denne gangen var det 7 valper. 6 av dem var hvit7sorte og 1 var sort. Jeg går utifra at du allerede har besøkt sidene som HP har laget for dem. Jeg er så stolt av mine barn. Er det ikke rart at jeg har klart å føde valpekullene mine på samme dato ?? Snart kommer det flere bilder av meg, for HP har vært ganske ivrig med kameraet i det siste. det går litt i rykk og napp skjønner du. Har du ikke sett bildene av valpene mine ? Klikk her.

 

Strawberry Creek's Ah Victoria Bond

Strawberry Creek's Ah Victoria Bond

10 uker gammel lærte jeg at det er deilig å være i sofaen til HP. selvom det var forbudt

Når jeg var 17 mnd gammel så jeg slik ut

Strawberry Creek's Ah Victoria Bond

Strawberry Creek's Ah Victoria Bond

VB ,mamma (i mitten) og Archiemedes i Tromsø, August 1997. her er vi 7 mnd gamle. min bror er  N Uch Strawberry Creek's Archiemedes.

17 mnd gammel, jeg i haven og lurer på om det er noe mat i nærheten. Jeg er alltid sulten, du vet jo ikke når du får mat neste gang ????

Strawberry Creek's Ah Victoria Bond Strawberry Creek's Ah Victoria Bond
Victoria hadde ikke mye pels rett etter at valpene hadde forlat rede. Ingen pels til å skjule eventuelle feil her nei. Men hun er en meget snill dame selv uten pels. En litt annen vinkel, noe som gjør at hun ser meget pelsfattig ut. 

 

Designed by HPL © ® HP Service, WEB-design1996,1997,1998,1999,2000,2001