Berømte hunder

Vi har pratet om hunder ganske ofte her på strawberry-creek.no og det er ikke til å komme utenom at det finnes en veldig god grunn til det. De er umåtelig populære, og det er bare å se hvordan barn reagerer mot de at det virker ganske naturlig for oss. Barn har gode instinkter om hva som er farlig og hva de ikke liker, men de aller fleste barn liker hunder. En av de største grunnene til det er vel også at vi som voksne introduserer de til hunder tidlig, og de føler seg trygge. Det finnes leketøy med hunder, tegneserier og filmer. Så da de ser en på gata så er det noe som er normalt. Vi prater da hovedsaklig om barn som ikke har hunder som kjæledyr i hjemmet.

Filmer spiller en stor rolle for barn da de vokser opp fordi de får så sterke inntrykk gjennom tv-ruta, som på en måte ikke forsvinner. Med det så kommer en rekke “profiler” også, med navn som barn husker og som de blir glade i. En av de absolutt mest berømte er nok Lassie, selv om akkurat den serien og navnet kanskje er litt for gammelt for de aller yngste. Uansett, Lassie må vel ha vært den smarteste hunden noensinne og for en fin hund det var! En fin collie, som hjalp alle rundt seg og var generelt til å stole på. Vi er ikke sikre, men vi antar at ordtaket menneskets beste venn i hvert fall til en viss del kom fra henne.

En annen som også er veldig kjent er Beethoven og det navnet kommer jo fra filmene som kom ut på 90-tallet. Det var jo i stor grad familiefilmer som hunder virkelig fant sin plass i, og Beethoven er i hvert fall et veldig originalt navn for en hund. En personlig favoritt er Santas Little Helper fra serien The Simpsons, men du må nok være fan av denne gule serien for å ha hørt om hunden, og det er nok uansett ikke det første navnet man ville gitt til sin hund. Det er uansett mange som ser på The Simpsons, ofte på grunn av nostalgi. Det er en av tidenes mest populære serie og var noe av det mest underholdende man kunne se på i sin tid. Nå har det komme så mange andre ting å gjøre, spesielt i hjemme. Mange spiller jo online, mens de kanskje har denne serien i bakgrunnen? Så man kan gjøre begge deler, både spille og se på serie. Det kan jo være en populær måte å bli underholdt på da man liksom får det beste av alt mulig, om du liker The Simpsons da.

Det er jo ikke til å unngå at folk som skaper slike filmer og serier ønsker å lage noe som barn kan feste seg til, det er derfor en barneserie som Paw Patrol er så interessant. Det er et godt markedsføringsknep om ikke annet. Scooby Doo er veldig berømt og hele serien er jo basert på han, og som barn var det utrolig spennende å se han ute på eventyr sammen med Shaggy. Han er en du husker, nesten uansett hvor gammel du blir. Det ser jo nesten sånn ut at du kan gi hunder hvilket som helst navn, og så lenge de er søte nok, så har man suksess. Det er fordi folk rett og slett liker hunder, spesielt når de bortimot for hovedrollene, slik de har i mange av våre eksempler. Det er en gøyal utvikling og det er interessant å se at den fortsetter. Paw Patrol er jo faktisk en ganske ny serie, som er rett og slett utrolig populær.